Det var bättre förr

Det var bättre förr, i alla fall enligt vissa och det kanske stämmer ibland. När det gäller modet förr och nu så råder det dock delade meningar om vilken tidsepok som var bäst. Allt är ju en smaksak trots allt. Hos Hem Fina Hem kan du hitta allt inom mode som du kan tänkas behöva.

Modet förr

När det gäller inredningen förr så har det varit både furu och teak som man har kunnat hitta i många hem. Även lite skarpare färger än idag var modernt och mönstrade tapeter fanns att hitta överallt.

Om vi tittar på klädmodet så har det sett lite olika ut. På 70-talet var det mycket utsvängda byxor, blommiga mönster samt färger i alla möjliga kulörer. Tio år senare var det stentvättade jeans som gällde, gärna instoppade i ett par tubsockar. Till det var det snyggt att matcha med något som hade axelvaddar.

Modet nu

I hemmet nu ska vi gärna ha mycket rotting samt annat organiskt material som betong och marmor. Beige har länge varit den rätta färgen men nu börjar marinblått och mellanblått också tränga sig på i hemmen.

I klädväg så har det varit pastellfärger som är det rätta. Satinkjolar är ett plagg som har varit väldigt populärt och denim är hetare än någonsin.